Inici → La Seu-e Certificats digitals emprats i admesos a la Seu electrònica

Certificats digitals emprats i admesos a la Seu electrònica

En aquesta Seu Electrònica s'utilitzen certificats emesos per l'Agència Catalana de Certificació, amb les finalitats següents:

* Identificar i garantir la comunicació segura amb la seu electrònica: Certificat de Seu Electrònica

*Identificar i autenticar l’exercici de la competència en l’actuació administrativa automatitzada: Certificat de segell dòrgan.

 

Certificats admesos

Els ciutadans que es relacionin a través de mitjans telemàtics amb aquesta entitat podran utilitzar, en qualsevol cas, els sistemes de signatura electrònica incorporats al Document Nacional d'Identitat (DNIe). Trobareu tota la informació relacionada amb aquest dispositiu a http://www.dnielectronico.es/.

Tanmateix, podeu utilitzar qualsevol dels següents certificats emès per alguna de les Autoritats de Certificació classificades per l'Agència Catalana de certificació (CATCert):

- IdCat (Agencia Catalana de Certificación)

- Ceres Fábrica Nacional de La Moneda y Timbre - Real Casa de la Moneda (FNMT - RCM)

Els particulars que no disposin de cap d?aquests certificats poden sol·licitar gratuïtament el certificat digital idCAT emès per l?Agència Catalana de Certificació. A través del següent enllaç es pot fer la sol·licitud d'aquest certificat, que es podrà recollir a l'Entitat de Registre més convenient, d'entre les opcions disponibles: http://www.idcat.cat

També es podrá utilitzar el sistema Cl@ve: https://clave.gob.es.

* Segons la normativa vigent, tota seu electrònica ha d'utilitzar, per identificar-se i garantir la seguretat de la comunicació, sistemes de signatura electrònica basats en certificats de dispositiu segur, o mitjans equivalents.

Els certificats digitals de seu electrònica tenen la utilitat d'assegurar que les relacions dels ciutadans es fan a través d'un canal segur i d'una oficina pública en línia reconeguda, que no permeten la intrusió malintencionada de tercers.

 

Mercats de Tarragona - Passatge Cobos 4 - Tarragona - Tel. 977 23 15 51

Desenvolupat per eCityclic
Seu Electrònica